2010.09.01. 19:58

Tschüß Leute!^^

Szeptember 1-je van...Minden évben vegyes érzelmekkel tölt el ez a nap. Egy a "gyász" hogy vége vana  nyárnak és kezdődik 9 hónap robot, a másik pedig a mérhetetlen boldogság amiért ezen a napon született az én két angyalom.

21 éve annak, hogy ez a két nagyszerű ember, Bill és Tom meglátták a napvilágot. Nem győzök hálát adni az égnek, hogy ezen a napon 2 ilyen csodás embernek (embernek? anggyalnak!!!!) adott lehetőséget, hogy boldoggá tegyenek sokmillió (vagy milliárd?) embert.

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Bill und Tom Kaulitz!!!

 

Amúgy ma volt életem első gimnáziumban eltöltött napja ^^ Azért ez furcsa...most kezdtem az elsőt ma meg már ismét 1.be járok xD na jó nem mer 9.be :P De akkoris! Órarend csuda változatos. Német, német, német...nem sorolom tovább XD Szóval egyrész szomorú vok, hogy vége a nyárnak de már várom is hogy elkezdjünk tanulni. Már nagyon szeretném folytatni a németet. Szeretem azt a nyelvet és szeretném nagyon jól megtanulni. Itt lehetőségem lesz rá és igyekszek majd megfelelni ^^ Mondjuk valoszínű egy hónap múlva  a  hátam közepére se fogom kívánni ezt az egészet de most még érdekes :D Meg sose szabad elfelejteni, a céljaimat, álmaimat. Amiknek elérése érdekében bizony tanulnom kell keményen.

 

 

És ha már álmoknál tartunk...a minap halovány reményfény derengett fel nekem miszerint újra teljesülhet az álmom. Lehet, hogy ismét ellátogat Ausztriába a Tokio Hotel. Hát nem nagyszerű?^^ Alap, hogy bármi áron, de kinnt leszek!!!

Jól kezdődik ez a tanév :D Remélem így is folytatódik :D És úgy alapból...ez egy super év és még korántsincs vége ;D Úgy érzem 2010 abszolut a szerencseévem :D Ki kell használnom^^

Mára ennyi :) Legyetek rosszak x) De ne vigyétek túlzásba :D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sweettinci.blog.hu/api/trackback/id/tr462265232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása